Yaww :(

Korang nampak tak betapa aku tengah tension dan stress tahap nak mati T___T

Alhamdulillah aku bersyukur dapat menempuh hari yang ke-22 dalam bulan ramadhan ini. Yess, 8 hari
lagi aidilfitri akan menjelma. makin excited aku nak raya. so, sudah mula detik aku malas nak ke sekolah.
dalam otak aku hanya ada raya, ketupat rendang, duit raya yang banyak even dah 18 years old :D

Nak tahu kenapa aku tension stress tahap nak mati. sebab kau la nyawa nafas hidupku.
weyy aku sayang kau. aku cinta kau. aku rindu kau. FULLSTOP

Tapi sekarang aku bangga nak cakap aku benci kau. aku benci kau sangat-sangat. weyyy bencinya kat kau.
alahai benci-nya hatiku. benci benci benci benci benci benci benci benci benci benci benci benci benci -.-

Aku bangga boleh cakap AKU BENCI KAU T_____T



Aku sayang kau kaka pieja :)


MULUT BOLEH MENIPU, HAKIKATNYA HATI HANYA DIA MENGETAHUI :(

confrm post aku kali ini ada radio buruk akan crita kat dia.
 takpa, buat la pape pon.
asalkan kau bahagia wahai pretty :)



No comments: