olahraga.


Hi bloggers. Today is Tuesday. Today last day sukan tahunan SMKDSA.
alahai bahagianyaa hidup boleh lepak dengan heartbeats aku dan my boo buncit :)
Sumpah aku rasa tenang dan bahagiaaaa bila dengan adik-adik aku.
Sumpah aku seronok. gelak gelak. yang pasti kami gila kamera :D

hidup tanpa bergambar bersama bukan kami lahh jawabnyaa :P

^

^

^

^

^

^

^

iyka, alippa, nanie 

Me and My kembar, * bukan aku kata 

 anak yusof dn anak pak jalil <3

 muka tahan panas. alahaii kesian gua =="

 aku tetap comel.

 gilaaaaaaaaaa domo :D

Perlu ke, Perlu ke ?? Surelyy TAK PERLU

 Aku suka mata aku. Aku suka diri aku
My heartbeats, My Soul, My Love

 aku akan rindukan adik-adik aku. Aku sayang dorang semua. Aku mesti lovesicks kat dorang nanti.
Even kami kenal bukan bertahun lamanyaa, tapi kami sehati sejiwa.
Even dorang junior aku, tapi dorang berfikiran matang. seronokk kongsi critaa.
Dorang memahami aku dari semua aspek. Dorang faham diri aku.
Dorang tempat aku gelak, dorang tempat aku menangis.
Gua sayang lu semuaaaaaaaaaaaa <3

Putryy, Alyffa, Nanie, Anis, Ain jaga diri. Kalau ada pape, text or call me secepat mungkin.
Jangan biar orang lain mengata. Jaga diri masing-masing. Jangan bergaduh !
Masing-masing dah besar, dah pandai belaka :D
Tolong jaga abang amir erk. Kalau dia curang, report sama saya.

Muahmuahmuah, iloveyou <3

Lots of LOVE,
Kak iyka <3


2 comments:

Fieka Pettyfer said...

aww~ sweet laa korang hehe . jelez dohh :P btw, you girls look pretty :D

Si Cantik said...

awww yunx. kita dua lagi sweet. hehe you more pretty :) ily