post untuk kali kedua :)

hello PEEPS..hello COPYCAT..hello STALKER :)

today takmoa story pasal Syafiq Azhar. boringg.
nak story pasal besties. Nur Syafiqa Yusri her beautiful name.
so let me story macam mana kami kenal.
actually kami dua macam tak penah kenal. just senyum-senyum sajaa.
sampai satu masa kami g kem kat timah tasoh.
dahtuu kena buat persembahan bagi setiap sekolah.
wakil dato sheikh ahmad all girls. so decided nak menyanyi & menari.
bermula dari situu kami rapat dan rapat. sampai sekarang.
fiqa nie pandai menari. seriously. tak pecaya tanya dea.
dea laa banyak bagi idea. banyak bagi tunjuk ajar.
ouchhh ilove her very much.
masa iyka touching kat kem , menangis kat dea. dea sentiasa ada.
I LOVE YOUUUU.
Masa kat sekolah , kami satu aras. kelas pun tak jauh.
jadi senang lah nak bergosip. kongsi cerita.
port kami kat koridor dekat kelas dea. tempat biasa bila cikgu tadak.
nampak dah kan betapa dea penting dalam hidup iyka. dea family iyka.
iyka terlampau sayang dea sangat-sangat.
banyak masa kami together. kami hangout sama. sambut birthday dea bersama.
dea lah tempat iyka gelak. menangis. kongsi ceritaa. semuaa dengan dea.

special to boys : please jangan sakitkan hati dea. she's everythings to me. please take care her.





awww thanks FIEKA LAVIDA.
thanks sebab sudi hadir dalam hidup iyka.


2 comments:

fiekaLaVida said...

awww ! rasa cam na nanges jea baca neh . huwaaa !! iloveyousofuckingdamnmuch ! :')

Si Cantik said...

awww! takmoa nangis-nangis.
iloveyoufuckingverymuch ! :))