segalanya (:

helloo bloggers :)
ZULAIKHA here.

Okay let's me explain somethingg .
saye bukan PERAMPAS BOYFRIEND ORANG
tolong faham boleh tak .
no need over jeles*
tak ke mana aihh boyfriend kamu tu .
dia sayang kamoo .
jangan berkelakuan seperti budak-budak .
For u'r information ,
iyka dah bagitau ur bf yang nak putus kawan .
boy tanya iyka macam mane nak putus kawan .
iyka cakap tataw .
dalam dunia nie tadak orang putus kawan.
blurr situation .
Malas la nak gaduh sebab seorang laki ,
kamoo gurlfriend dia .
saye kawan saja .
Surely kamoo lebih penting , trust ur boyfriend .
Jangan LABEL saye ORANG KETIGA
Saye tahu kamoo tak tulis pun nama saye .
maybe kamoo kata saye terasa LEBIH .
tanya hati la , pada sapa kamoo kata .
Di Sini saye nak cakap yang saye bukan punca pergaduhan .
Kamoo dua yang gaduh tapi saye jugak yang kena .
Masalah betoi laa..
Lagi satu iyka tak perkena pun kamoo .
SUMPAH takk !!
iyka tak faham semua ini .
Bagi kamoo iyka pompuan jahat .
Nie bukan ayat pasrah atau sedih .
tapi iyka terima semua marah nan maki .
lepaskan semuanya . (:

i know one days surely you read my blog .
iyka minta maaf ,
iyka nak KAWAN SAHAJA with ur bf !


writer,
NOOR ZULAIKHA YUSOF

1 comment:

Noty like child said...

i'm sowy,...n atin x tduh iyka cm2 k..